2021 ALERT LEVEL 1 NATIONALS UPDATE

2021 ALERT LEVEL 1 NATIONALS UPDATE

NATIONALS UPDATE, as we are know all in alert level 1 the following is the format
FRIDAY Practice

Mighty 11: 1.15pm – 2.00pm (45mins)

7 & Under: 2.10pm – 2.45pm (35mins) 36 riders 

8-12 years (20’ & Cr):  2.45pm – 3.45pm (1hour) 142 riders + 2 Cr riders

13+ years (20’ & Cr):  3.45pm – 4.45pm (1hour) 141 riders + 75 Cr riders (63 L2)

Championship: 4.45pm – 5.30pm (45mins) all riders with Pro Straights 

AKL Riders B1/B2/B3: 5.30pm – 7.00pm (1hr-30min) 138 riders all ages

Championship: 7.00pm – 7.30pm all riders with pro Straights

All other Practice session as per flyer or A2Z document

Race format remains the same.

Managers Meetings 
Friday – 5pm all clubs
Saturday – 30min after final moto
Trackside Pit Areas
The site will revert to the ORIGINAL site map with the following changes
– Mainland North & South are based under the Yellow Ray White tent on corner three.
-The Green area on the map becomes overflow for any club to fill in.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.